18 Ağustos 2010 Çarşamba

İyilik Her Kapıyı Açar.



"Vakıf merkezinde, ağustos sıcağına aldırış etmeksizin hummalı bir Ramazan çalışması devam ediyor. Her geçen yıl Ramazan ayındaki hareketlilik daha da artıyor; gidilen yerlerin, ulaşılan kişilerin sayısı, yapılan çalışmalar Ramazan’ın bereketiyle birlikte sürekli çoğalıyor. Bu Ramazan’da Türkiye’de 60 şehirde, dünyada 61 ülkede yardımlarımız ihtiyaç sahiplerine ulaşacak.
Gidilecek olan bölgelerle ilgili hazırlıklarımızın tamamlanmasıyla ilk ekiplerimiz nihayet yola koyuldular. Ve yardımların teslim edilmesine başlandı bile.
Yurt genelinde kumanya dağıtımlarımız çoktan başlamış durumda. Her sene olduğu gibi bu Ramazan’da da gezici aşevimiz il il gezip iftar yemeği dağıtacak. Gezici aşeviyle bu sene 23 ilde iftar programları düzenleyeceğiz. Gezici aşevimizin ilk durağı Sinop, ikinci uğrak yeri ise Samsun olacak.
Yardım koordinatörleri, basın mensupları ve bilhassa gönüllülerimiz yardım çalışmalarına canıgönülden destek vermeye devam ediyorlar. Yurt dışına gidecek olan ekiplerin pasaportları ve çantaları hazır; yolculuk gününü bekliyorlar.
Herkes Ramazan’ın bereketini ve manevi atmosferini daha yakından hissedecek olmanın heyecanı içerisinde. İlk teravih ve ilk sahurla birlikte Ramazan’a hoş geldin demenin tarifsiz güzelliğini yaşamak üzereyiz…
Bu Ramazan’da yine yurt içinde ve dışında “kutsal emanetlerimiz” olan yetimlerimize destek olmak üzere onlara özel iftar programları düzenleyecek, eğitim ve kırtasiye yardımlarında bulunacak ve bayramlık giysiler hediye edeceğiz.

Beş kıtada bizleri bekleyenleri düşünerek, “Birlikte Dünya Değişir” düsturuyla onlara Türkiye’deki kardeşlerinden selamlar götüreceğiz ve sofralarında onları yalnız bırakmayacağız. Eskimeyen mefhumların, anıldıkça yad edilen iyiliklerin, hep yenilenen umutların yeniden yaşanmasına vesile olmak üzere bu Ramazan’da yeniden yollardayız…" (http://ihhramazangunlugu.blogspot.com/)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder